A változatosság kedvéért még a tegnapi nap nemalvása után sem igazán vagyok álmos. Fáradt igen, de amugy inkább nekiálltam kaját csinálni. Merthogyhát hazaértem ugye és kaját nem dobok ki ha rajtam múlik. Tehát volt a hűtőben besózott leszeletelt hagyma még reggelről, alma darabolva még a vasárnapi sütögetésről és ez már mindenképpen jó együtt.
Köpködjön le mindenki nyugodtan de ahogy a múltkor is már mondtam sütögetésnél - okos háziasszony Kotányival főz (vagy süt, de most ne lovagoljunk a szavakon). Egyértelműen és egészen biztosan össze tudnám én válogatni azokat a fűszereket és netalántán még sót is tudok adni hozzá, de - minek. Kitapasztaltam hogy melyik mire jó, milyen az íze és egészen kiválóan tudom alkalmazni, még kombinálni is a különböző fűszerkeverékeket, fűszersókat. És nem feltétlen arra amire kitalálták - jelenlegi műremekem ugye a lesózott hagyma almával, sült oldalas fűszerkeverékkel amihez jár a mustár és a méz és ezt még megspékeltem egy pulykasült fűszersóval mert baromira illik hozzá. Ehhez főzök némi jázminrizst és itt és most haljak meg ha nem lesz olyan finom hogy de nagyon.
Én így élek és így főzök - és alapvetően mind a kettő kva jó (a főztömet még ajánlom is másnak, ahogy élek azt nem biztos xD)
Aztán majd alszom is.Mindenesetre igyekszem de legalább eszem most egy jót xD
Utolsó kommentek