Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • tobela: Sziasztok! Most csatlakoztam kvantumszinkronizáció csapatához!Kíváncsi érdeklődője ként .Remélem tudtok segíteni.Kezdem olvasni a könyvet mert Apalypusztán volt lehetőségem bele pillantani ebbe a c... (2013.08.22. 20:13) Elnevezés
  • Utolsó 20

Címkék

Utazunk

2013.03.14. 10:26

szerző: ducsi

Hát először is drága kisszivacsom, imádlak – imádtam ma arra ébredni hogy egy sms vár miszerint elvitted a bornyitót és ha valaki jön hozzám akkor hozzon. Azért ugye tudod hogy Prágában sört kell inni?? :)

Utazunk – ki hogyan, A-ból B-be vagy sehonnan sehova de mégis valahova. Mindenkinek aki utazik a hétvégén – jó utat! Legyen az Csehország vagy Ausztria vagy akár a kis szobám egyik sarka ahol önmagamban utazok, utazni jó. Mert van ugye a rákészülés, készülődunk az indulásra, pakolunk, vásárolunk és izgatottan várjuk a pillanatot ami oly messze van még este ha csak reggel indulunk. Éjszaka nem alszunk hiszen utazunk holnap és reggel már az ébresztőóra előtt fent vagyunk hogy nehogy lekéssük az aktuális buszunkat, vonatunkat, repülőnket. Szaladunk, és a pillanatnyi megnyugvás akkor érkezik meg amikor már buszunkon, vonatunkon avagy repülőnkön ülünk hiszen az visz minket A-ból B-be miszerint például otthonról máshova. Kimerülési szintünktől függően ilyenkor már aludhatunk is akár de az izgatottság és az újdonság ténye valószínűleg úgysem hagy minket nyugodtan pihenni hiszen most nem az a fontos hanem az hogy megéljük minden pillanatát az elejétől a végéig.

És én is utazom. Bár ezt úgy teszem hogy nem hagyom el a várost, magamban mégis utazom hogy én is eljussak A-ból B-be, átélem minden mozzanatát a rákészüléstől egészen a hazaérkezésig csak én ezt gyakran akár naponta teszem és az A és B nem fizikai helyeket jelöl. Szeretek utazni, a legkimerítőbb, legkiborítóbb dolog számomra de akkor is – mindig az új, mindig a más, és mindig ugyanaz az izgalom. Itt nincs rutin nálam, tényleg minden alkalommal ugyanolyan intenzíven tudom megélni hiszen – ha valamit csinálsz, csináld jól. Ha élsz, élj igazán és meghalni is akkor kell amikor elérkezett az idő, sem előbb sem később hanem csak pontosan akkor.

És most is utazom, ma magamban is amugy is meglátogatok barátokat miután sikerült valamilyen szinten életet verni magamba (igyá tonhalsalátára – sokat! és mellé köretnek szívj el egy doboz cigit. gratulálok magamnak ismét ma is) és elindulok és megérkezem napjában többször is. A belső utazás meg ugyis estére cseng le, vagy holnapra, vagy holnaputánra így erről még nem tudok írni. De majd fogok, ígérem.

Címkék: Agymenés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyicsak.blog.hu/api/trackback/id/tr585144461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása